Egyedűl mit ér az élet?
14 évesen már ilyen problémáid vannak? Ha minimum 24 vagy esetleg 34 lennél akkor megértem ,de nem 14.
Figyelj én 20 vagyok világ életemben egyedül voltam. Néha megingok ,de bírni kell és menni tovább.
HAHAHAHA.ennyi évesen nekem is megvolt ez a korszakom.De rájöttem hogy nélkülem mennyivel könnyebb lenne mindenkinek az élete,és hát az úgy unalmas lenne nekik.Ezért hát poénból is úgy döntöttem hogy ha nem másért a mókáért megéri nem feladni.Annyi hülyeséget birsz még csinálni és annyi mindent élvezni mint amennyi szőrzetedd lessz összesen majd 20 éves korodra.Hidd el sok lessz.
Egyedül persze lehet hogy most még rossz de hozzá lehet szokni,és ha majd lessz egy halál közeli élményed vagy több akkor hidd el meg fogsz magadtól is változni mert attól a perctől kezdve tudod hogy neked már mindegy mert elméletileg nem is kellene itt lenned.
Persze azért bekell tartani az etikai és erkölcsi határokat,másokat nem annyira megsérteni,esetleg utánna bocsánatot kérni ha kicsit túlzásba estél.De emígy megéri.És ha eléggé belazultál akkor onnantól kezdve sinen vagy,könnyebben fogsz majd barátkozni,persze nem mindenkivel de lesznek majd emberek akiknek fontos leszel,egy ideig mivel nem tarthat minden örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!