Neked mi a hobbid, és mi az amit számodra jelent a hobbid?
Így felnőttként 3 hobbim van.
1. olvasás. (ez már gyerekkorban elkezdődött)
2. edzés, főleg úszás
3. íjászat
Hegymàszàs. Nekem ez azt jelenti hogy kilépek a taposómalomból és pár napra/hétre barátokkal vagyok akikkel jól érzem magam. Hogy ezt egy olyan környezetben teszem mint a hegyek csak egy plusz. Ezen kívül van benne kihívás, megtanit megismerni a saját határainkat, és olyan helyekre eljutok ahová mások meg sem próbálnak.
Sokszor veszélyes, ami külön motivál.
Legfőképpen mások életének jobbá tétele ami egyben élet célom is.
Karate, emberek analizálása.
nekem a programozás
mit jelent számomra?
rengeteg lehetőség van benne, akármit megtudok csinálni...persze nem fejből, rengeteg tanulás kell 1-1 dologhoz ha épp nincs meg a megfelelő ismeret...de én ezt a tanulási folyamatot is nagyon élvezem!
rengeteg hasznos dolgot tudok elkészíteni!
főállásban is programozok, az néha unalmas, de amit otthon csinálok szabadon azt élvezem a legjobban...
22F
olvasás - olyan élethelyzeteket, erkölcsi dilemmákat ismerhetek meg, amivel lehet még nem találkoztam a saját életemben vagy más szemszögből is ráláthatok egy problémára, ha szórakoztatót olvasok, akkor meg az, jó képben lenni a könyvek világában, tájékozottnak lenni
sportok, főleg a kirándulás, túrázás, teljesítmény túrázás, futás - akaraterő, kitartás kell hozzá, önbizalmat, tartást ad, jó feszegetni a saját határokat, a tűrőképességet
turkálás - jó érzés kifogni olcsón egy-egy jó ruhát, amit más meg vett sokkal drágábban, esetleg nem is ért annyit sosem, szeretek kutakodni, szeretem a lakberendezést is, szépíteni, csinosítani mindig, kuckósítani a lakást
Jégkorongozom. Mit is mondhatnék? Hát miért nem próbáltam ki előbb?
Koncentrációra, gyors gondolkodásra és döntéshozatalra nevel, viszont hála a lendületnek és a dinamikájának, ki is tudom adni magamból a gőzt.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!