Ha valaki rálépne véletlenül a cipőtökre a buszon, vonaton, de aztán bocsánatot kérne, mérgesek lennétek rá attól még?
Szerintem hülyeség emiatt mérgesnek lenni, haragudni. Senki sem lép rá szánt szándékkal a másik lábára.
Nekem is vannak márkás cipőim, amikre már ráléptek de bocsánatot kértek és nem történt semmi, otthon letisztítottam.
én alapból nem haragszom rá...akkor sem ha nem kér bocsánatot...
múltkor volt valami idióta akinek véletlen rálépett egy hölgy a lábára leszállás közben, erre beszólt: "ez nem 2000Ft-os kínai cipő b4zd m3g az 4ny4d4t"
biztos nagyon értékes cipő lehetett, mondjuk 5000Ft-os kínainak nézett ki...
nekem 34e Ft-os cipőm van, de attól még csak egy cipő marad a szememben, nem kapok idegbajt ha rálépnek...főleg, mert nem is szándékosan csinálják...
22F
Nekem a Lidl-be egy idösebb hölgy tolta a sarkamra a bevasarlokocsit.
Elnezest kert.
Jol van.
Masodszor a penztarnal a sorban varakozva 'ditto'
Akkor megkerdeztem töle, hogy vezet-e autot? Azt mondta, hogy igen.
Erre azt valaszoltam neki, hogy remelem az autot nem ugy vezeti, ahogy a bevasarlokocsit tolja.
En nagyon merges tudok lenni az emberek böszmesegen.
Mar a tanciskolaban tanultuk, hogy vigyazunk a tancpartnereink labara.
En eddig meg senkinek nem leptem a labara.
Egyszer a kutyam is ralepett a labfejemre, jo meg volt kékülve, ... de hat az ember meg az allat között különbsegnek kellene lenni.
hanyszor voltam Azsiaban, ahol a Skytrain`ek, vonatok, hajok zsufolasig voltak, hogy meg egy tüt sem lehettett volna leejteni, DE senki sem lepett a masik labara, mert inkabb csosszantottunk, mint emeltük a labunkat.
Ebben az esetben 'eletmentö' is lehet a csoszogas, a high heels'ekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!