LITTLE BIG az orosz énekes hány éves?
Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 19:06
1/9 anonim válasza:
Little Big
Zenei társulat
Pályafutása kezdete: 2013.
Tagok: Olympia Ivleva, Anna Kast, Ilya Prusikin
Na akkor most pontosítsd a kérdést, melyik tagra vagy kíváncsi?
3/9 A kérdező kommentje:
Hát a csávó hány éves ? Kösz!
2015. okt. 27. 21:32
4/9 anonim válasza:
A csávó? Cigány vagy?
Nem nagy mutatvány rákeresni a neve alapján.
5/9 A kérdező kommentje:
Te aztán nagyon értelmes lehetsz :D Főleg hogy sosem a kérdésemre válaszolsz. Hanem hülye kérdéseket teszel fel. Próbáltam de nincs róla semmi hogy hány éves.
2015. okt. 28. 10:40
6/9 anonim válasza:
Ilya Prusikin 30 éves, 1985. április 8.-án született :) A másik férfi énekes, Sergey Makarov 33 éves. Ő 1982. január 17.-én született. A csapat harmadik (és egyben utolsó) tagja Olympia Ivleva. Anna Kast már kilépett.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. okt. 28. 11:07
8/9 anonim válasza:
"Te aztán nagyon értelmes lehetsz :D Főleg hogy sosem a kérdésemre válaszolsz. Hanem hülye kérdéseket teszel fel. Próbáltam de nincs róla semmi hogy hány éves."
Te meg nagyon buta!
Szerinted hány perc volt ezt az oldalt megtalálni?
Igen, oroszul van. Az se nehezebb nyelv, mint az angol...
9/9 A kérdező kommentje:
Tapsi hapsi
2015. okt. 29. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!