Felengednéd 14 éves lányod Pestre 2-3 barátnőjével az
Arénába?
Figyelt kérdés
Kb. 60 km-re lakunk Pesttől, barátnőimet meg simán elengedik AKÁR EGYEDÜL IS hétvégente az Arénába/Westendbe. Ti hogy vagytok ezzel? Egyszer én is fel szeretnék menni velük, de tudom a választ előre.:/
Engem fel engedtek anno és nem lettem tőle rövidebb. Én is elengedném a lányomat, ha tudnám mikor, hol és kivel van, illetve állandóan elérhető lenne telefonon. Valószínű első pár alkalommal meg is kérném, hogy hívjon fel bizonyos időközönként, csak hogy tudjam, hogy minden oké.
Nem engedném minden hétvégén, de néha lehet róla szó.
2015. okt. 25. 15:36
2/12 anonim válasza:
Az értékes kikapcsolódást nem ott kell keresni, hanem sokkal értékesebb helyeken. Mellesleg volt pár eset, amikor szó szerint 2 forintot sem tudtam ott eltölteni, annyira gyengén vannak felszerelve a boltok.
2015. okt. 25. 15:53
3/12 anonim válasza:
Nem tudnám elengedni, mert én nem ő vagyok.
Nem lenne jogom se nem elengedni.
2015. okt. 25. 15:54
4/12 anonim válasza:
Ha nekem ennyi idős lányom lenne, akkor természetesen elengedném. Ki lenne oktatva hogyan ne álljon szóba rossz emberekkel, valamint megbíznék benne.
2015. okt. 25. 15:59
5/12 anonim válasza:
14 éves lányt mar nem kene ennyire félteni. Ha arra gondolok, hogy anno a középsulis osztálytársaim 14-15 évesen minden nap egyedül vonattal utaztak fel Pestre a suliba vagy a koleszba.
Itt inkább lehet arról van szó, hogy valamiert veszélyesnek tartják a plázában való rendszeres flangalast, de amúgy is mi értelme oda menni.
2015. okt. 25. 16:04
6/12 anonim válasza:
Meg akarnak óvni attól, hogy olyan üressé és sekélyessé válj, mint amilyen a korodbeliek 95%-a. Nagyon helyesen teszik,hogy nem engednek. 14 évesen inkább menj a CSALÁDODDAL állatkertbe, múzeumba, moziba, majd pizzázni. És ne a mű barátnőiddel flangálj egy mesterkélt helyen, 35 közös képet csinálva, s magatokat becheckolva minden üzletbe, melyek közül egyikben sem vesztek semmit....
Kérlek, higgy a szüleidnek, s óvd meg magad attól, hogy egy felszínes roncs legyél.. Inkább őrizd meg az értékeidet.
23f
2015. okt. 25. 16:14
7/12 anonim válasza:
Ezenkívül tegyünk egy pórázt a nyakába, szájkosarat a szájára, nehogy túl messzire menjen vagy hogy meg merjen szólalni egyáltalán. Pejoratív értelemben értettem mindezt természetesen. Végül is ha majd idősebb lesz, akkor már lehet verni is, majd lesz otthon vak komondor.
2015. okt. 25. 16:32
8/12 anonim válasza:
Elengedném de pénzt nem kapna
2015. okt. 25. 16:45
9/12 anonim válasza:
Nekem.2 lányom van és ha megkérdezné 14 évesen hogy fel mehet e Bp-re azt mondanám nem,nem azért mert nem bízom benne leginkább a sok beteg állt embertől féltekén aki nem az útcára de még az állatkertbe sem valók.Majd ha belőlem 16 életévét és a barátnői úgymond normális nem ri..bik akor elengedem de lennének feltételei és nem minden hétvégén.
2015. okt. 25. 17:42
10/12 A kérdező kommentje:
Átgondolva ezt az egészet én is nagyon félteném (ha lenne) gyerekem Pesttől, 14 évesen. Köszi a válaszokat, majd 2 év múlva újra felteszem ezt a kérdést.:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!