Mik a kötelező lépések?
Kötelező 50 órát kell letudnom valahol. Valaki először is tudna nekem küldeni egy linket ahol találok hely szerint non-profit szervezeteket? Valami irodalmi helyen szeretnek segíteni, pl művészeti társaságoknál egy-egy rendezvény alkalmával pakolni, beszélgetni az ottaniakkal, stb.
De ha erre nincs lehetőség akkor polgárőrség vagy katasztrófa védelem.
Mik az önkéntesmunka lépései? Bemegyek a helyre, mit vigyek magammal? A közmunkás naptárt meg? Azon kívül kell más valami? Személyi, diák?
Mi történik ha mondjuk kirúgnak? Azt hova jegyzik? Az iskola kap rola értesítést? En kapok a fejemre ha bent megtudják? Semmit nem mondtak el, szóval ezért kéne sürgősen a segítség.
Elmondják suliba szépen részletesen.
"polgárőrség vagy katasztrófavédelem" Szép is volna :D
1. Iskolád és ahova mennél szerződést kötnek. Kérsz egy lapot igazgatótól, és odaviszed a szervezethez akikhez menni szeretnél.
2. elmész oda a közmunkás naptáraddal, minden alkalommal beírnak annyit amennyit ott vagy (kicsit többet szoktak mert jófejek).
3. Ha kirúgnának (ilyen szerintem még nem történt)
Erre ráérsz érettségiig.
150 hellyel van az iskolámnak szerzódése, köztük a polgárőrséggel, egészségüggyel, és a katasztrófavédelemmel is. Csak nem tudom mely az a 150 hely.
Ezzel nem lesz gondom.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!