Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért néznek rám furán az...

Miért néznek rám furán az emberek ha elkezdek a buszon/vonaton oroszul beszélni? 16/L

Figyelt kérdés
Jönnek hozzánk orosz rokonaink és velük beszéltem telefonon hazamenet közben és amikor beszéltem mindenki olyan furán nézett :/ még el is ültek mellőlem :O
2015. okt. 19. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

az orosz nyelv nagyon szép és szerintem van egy lágy hangzása is.

és hát igen, furán néznek, mert nem magyarul beszéltél, de még csak nem is angolul vagy németül. Oroszul beszélő emberrel találkozni meg azért nem mindennapi élmény. :)

2015. okt. 20. 01:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyszer egyik barátommal egy bevásárlóközpont pénztáránál álltunk sorba és előttünk volt egy arab származású srác. Beszédbe elegyedett velünk, bár eléggé törte a magyart. A nyakában meg egy Jasszer Arafat kendő volt. Előtte állt egy idősebb néni. Hát a néni kb. úgy nézett a srácra, mint a Diktátor című filmben amikor helikoptertúrán voltak, és idegen nyelven beszéltek. Kb ugyanolyan arcot vágott a néni :) Nagyon kellett nevetnem.

Mindenkinek furcsa, ha mellette nem a megszokott magyar nyelvet hallja.

2015. okt. 20. 10:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert szociálisan korlátoltak, minden olyan dologra furán néznek, ami szokatlan, legyen az a kék hajú aranyos lánytól az oroszul beszélő lányig. Mind a kettő totál normális (ugyan ki szabhatja meg ezeket a dolgokat), de valamiért nem bírja el ezt a tömeg gyomra.
2015. okt. 20. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!