Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lett mostanában olyan...

Miért lett mostanában olyan népszerű a kék haj? :D

Figyelt kérdés
eddig is sokan festették a hajukat, de mostanában kimondottan kék hajjal nagyon sok embert látni. Volt valami sztár kék hajjal mostanában vagy valami dolog?
2015. okt. 16. 22:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mostanában már elérhetők jobb minőségű festékek és technikák ahhoz, hogy az ember haja tényleg szép kék legyen. Én már ovis korom óta próbálkozom, akkor szövegkiemelővel, majd ételfestékkel, később mixtonnal kentem be de ugye egyik sem tartós :D amikor városba költöztem, akkor fedeztem fel rendes kék hajszínezőket és azóta stabilan fekete-kék csíkos a hajam.

Amúgy nem tudom, én magamon kívül egy csajt ismerek, akinek viszont teljesen kék a haja. Mifelénk inkább a szőke hajban rózsaszín a gyakori.

2015. okt. 18. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!