Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig bírnátok azt, ha így...

Meddig bírnátok azt, ha így telne el minden napotok?

Figyelt kérdés

Reggel felkeltek, egész álló nap gyötrődtök, tele kellemetlen gondolatokkal, számítógépezés, internetezés egész nap, esetleg tv nézés. Maximum magányos mozgással tudnátok még lefoglalni magatokat pl. biciklizés, futás, aztán este alvás. Mindezt totál magányosan, barátok, ismeretségi kör nélkül, szóval egész nap nem beszélgethetnétek senkivel maximum csak egy kicsit interneten keresztül.

Meddig bírnátok ezt ki a helyemben?

Nem kérek olyan válaszokat, hogy mit kéne tennem, meg olyant se hogy "én is ugyanígy vagyok ezzel" a kérdésre kérek válaszokat.

2015. okt. 16. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel elvileg nem dolgoznék, egészen addig amíg éhen/szomjan nem halok.
2015. okt. 16. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig. Éltem így évekig, amíg nem volt munkám, életem legnyugodtabb időszaka volt. :D Nekem nem hiányzott a sok idióta ember társasága, az igényeimet bőven kielégítették a netes beszélgetések, ha arra vágytam. Egyszerűen mindenre volt időm, edzeni, hajnalig meccseket nézni, könyvet olvasni, most meg pfff...azt se tudom mikor olvastam már utoljára könyvet, mert mindig úgy vagyok vele, hogy a francba mindjárt menni kell dolgozni...:D
2015. okt. 16. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. ezt csinálom 12 éve, és egyáltalán nem hiányzik, hogy valaha is újra munkába álljak.

Bár néha elmegyek koncertekre, focimeccsre, vagy csak sétálni a környéken, de a haverjaimmal már nemigen találkozom, vagy csak nagyon ritkán.

Kérdésedre válaszolva szerintem én ezt már kibírnám addig, amíg még élek.

Bár egy kapcsolat azért jó lenne nekem, legfeljebb onnantól kezdve együtt csinálnám ezt a csajjal. :)

2015. okt. 16. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem sokáig. Extrovertált társasági ember vagyok. Szerintem egy hét után megőrülnék.
2015. okt. 18. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!