Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki a mai világban, ha egy...

Ciki a mai világban, ha egy férfinak nincs jogosítványa?

Figyelt kérdés

2015. okt. 15. 18:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%
Egy kicsit az igénytelenségét mutatja. Aki fiatalon jogsira sajnálja a pénzt, az később sajnálni fogja autóra, utazásra is. Az ilyen férfiak pedig normális csajoknak már nem igazán kívánatosak.
2015. okt. 15. 19:57
 12/21 anonim ***** válasza:
14%

Lehet, hogy ciki, de amíg nem lesz rá pénzem nem tudom megcsinálni.

17 vagyok.

Egyébként én is cikinek találom ha valakit az asszony furikáz.

Álláslehetőség is több van ha van jogsid.

2015. okt. 15. 20:08
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Férfiként mondom, h sztem nem ciki. Nekem van jogsim, de szinte sosem használom, egyrészt mert ahol lakom nincs sok értelme, másrészt meg egész egyszerűen nem szeretek vezetni. Budapesten lakom, a hegyvidéken(XII. kerület), van egy rakás busz meg néhány villamos is amikkel 15-20 percen belül mindenhol ott vagyok. Vannak kocsijaink, azokat szüleim szokták néha használni, de leginkább csak akkor, ha valahova Budapesten kívül megyünk(pl. Balatonra,Külföldre stb.). Én már 4 éve megcsináltam a jogsim, azóta eléggé kijöttem a gyakorlatból, de az a jó ebben, hogy megvan a papír ,és ha majd eljön az az idő, hogy muszáj lesz vezetnem, akkor veszek egy gyors tanfolyamot, aztán belejövök, és semmi görcs nem lesz már bennem, mert a jogsim már megvan.
2015. okt. 15. 20:32
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

"Aki fiatalon jogsira sajnálja a pénzt, az később sajnálni fogja autóra, utazásra is. Az ilyen férfiak pedig normális csajoknak már nem igazán kívánatosak."

Hát ez elég gyér logika, mert egyáltalán nem mindegy hogy miért sajnálja rá a pénzt.

2015. okt. 15. 21:00
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

Én úgy csináltam meg még fiatalon, hogy egyáltalán nem volt autó, amit vezessek, úgyhogy 10+ évvel később, amikor lett autóm, órákat kellett vennem, mert már arra sem emlékeztem, melyik a gáz- és melyik a fékpedál. Szóval csak annak, hogy legyen jogsi, kocsi nélkül, rohadtul semmi értelme.

Ha valaki meg konkrétan azt érzi, hogy az a kis igazolvány a nagyobb férfiasságát bizonyítja, ott már súlyos gondok vannak agyban.

2015. okt. 15. 22:10
 16/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem hiszem, hogy ciki lenne, de mivel nem számít ismeretlen emberek véleménye, akkor sem érdekelne, ha az lenne.

Nekem nincs okom, hogy legyen jogosítványom (és belső késztetésem sincs rá, hogy autót vezessek), de ha neked egyébként lenne, akkor persze, csináld meg.

2015. okt. 15. 23:34
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Ha te le akarod rakni, hát tegyed. De csak azért hogy másnak megfelelj, akkor egész életedben azt teszed amit mások mondanak?
2015. okt. 16. 00:16
 18/21 anonim ***** válasza:
84%
A megfelelési kényszer sokkal nagyobb ciki.
2015. okt. 16. 07:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Így van
2015. okt. 16. 08:39
 20/21 anonim ***** válasza:
88%

A megfelelési kényszer ciki.

Aki lepontozta, annak gratulálok, tehát megfelelési kényszer az jó?

Akkor utaljatok át nekem pénzt, hogy jót tegyetek.

Remélem megfelelési lényszer van rajtatok.

Megfelelési kényszer, aki ez alól ki tud jönni, az már rendelkezik szabad akarattal, addig csak az éjjel nappal budapest, és egyéb agymomásra alkalmas sorozatokat nézitek.

Kit érdekel, hogy nincs valakinek jogsija?

Kérdező. Emeld már fel az önbecsülésedet, és az egodat.

Teszerinted az emberek többsége nem xszarja le, hogy neked van-e? Vagy jobban fognak értékelni? Ha igen, akkor hamid barátokra máris szert tettél.

Akinek nincs okos telefonja az ciki? ( Nekem a legolcsobb 3000 ft van. ) Célnak megfelel.

De ha valaki ez alapján ítél meg, akkor keresse másnak a társaságát, mert ha valaki a cuccaid által ítél meg, akkor az az ember ki is nyílvánította az értékrendjét.

Az hogy beszólnak, és neked más a véleményed, szintén xszard le . Ő véleményük, az ő dolgok. Neked meg legyen saját véleményed.

A sikeres emberek előszőr megtanulnak nemet mondatni. Aztán a gondolataikat megvalósítják.

2015. okt. 16. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!