Ha valaki túl sok számítógépes játékkal játszik, akkor ő kocka, viszont ha valaki ugyanennyi időt tölt el a Facebookon, akkor ő nem. Hogyan is működik a dolog?
Figyelt kérdés
A múltkor hallottam ahogy egy csaj osztálytársam beszólogat egy srácnak, amiért napi X órát játszik számítógépes játékokkal, és hogy mennyire élettelen ettől. Igen ám, de ez a csaj pontosan ugyanennyi (ha nem több) időt eltölt Facebookon, az idióta alkalmazások, a semmitmondó posztok lájkolásával, és a "nézzétek egyedül csináltam meg a szendvicsem" kaliberű képet készítgetésével. Facebookon lógni és egyéb játékokkal játszani nem ugyanaz a függőség?2015. okt. 15. 07:41
11/12 anonim válasza:
"A facebook használat is lehet kockás, de lehet értelmes is, pl. baráti összejövetelek, bulik szervezése, utána azok képeinek megosztása."
Aha...de egy iylen megszervezése 10 perc, a képek megosztása meg azon felül hogy baromság, szintén 10 perc, mivel telik a maradék X óra?
"Igen, aki sokat játszik számítógépes játékkal az kocka."
Számítógépes játékokkal kapcsolatban is lehetnek versenyek, játszhat multiban más emberekkel beszélve, vagy játszhat haverokkal. Én volt hogy 2-3 haverral napokat végig tudtam játszani, közben söröztünk, dumáltunk...más ugyanezt csinálja csak kocsmában ül, az miért jobb?
12/12 anonim válasza:
Amúgy a mai világban kocka az, aki ugyanannyit gépezik mint mi, de nem szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!