Ki tudja holnap milyen nap van? 2012.10.12
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki tudja melyik nap ez és kíváncsi vagyok arra is hogy ki is emlékezik meg rá.
Én holnap a volt bnőmet el fogom kapni mert megtudtam hogy vagdosa magát és hogy meg akar halni... ezért is fogom megkeresni hogy elmondjam neki ezt mert hiába is váltunk szét én szeretem és féltem és lehet hogy ez a nap hat rá.
2015. okt. 11. 14:43
12/12 anonim válasza:
Én sajnálom a lányt, de ettől függetlenül ez nem egy olyan nap/dátum, amit illene tudni.
Másrészt meg rengetegen követtek el öngyilkosságot (köztük sokan ugyanazért, mint Amanda), róluk miért nem emlékezünk meg külön-külön? Attól még, hogy Amanda Toddnak eléggé híre ment, ő nem fontosabb a többieknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!