Mikor nevettél utoljára úgy istenigazából?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor önfeledten nevetsz, nem tudod abbahagyni, ha mégis pár másodpercig nézel magad elé majd eszedbejut megint, és újra kitör belőled, vagy ránézel a msáikra akivel átéltétek és akkor. Könnyezel, majdnem sírsz, és a hasizmod is fáj a végére. :)2015. okt. 8. 00:02
11/13 A kérdező kommentje:
Sajnos már én is régen nevettem ennyire. De azok az emlékek nagyon élénken élnek bennem. Viszont azt sajnálattal olvasom, hogy valakinek még nem volt ilyenben része, vagy már nem is emlészik mikor volt, vagy ha volt akkor az alkohol miatt (is).
2015. okt. 8. 23:09
12/13 anonim 

válasza:

Egy éve, amikor rátaláltam a "Mi az: négy lába van, asztal, de nem szék?" videóra. Ugyanabban az időszakban itt a GYK-n az "Iszapszentmotoros" elnevezés is biztosítékcserét eredményezett pozitív értelemben:).
13/13 anonim 

válasza:

Tegnap. Ha a barátaimmal vagyok, ez majdnem mindennapos szerencsére. :D Meg én alapból ilyen jókedvű vagyok, sokat nevetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!