Mit gondoltok 35 éves nő és 18 éves fiú kapcsolatáról?
Van egy 18 éves fiú ismerősöm,és összejött egy ennyi idős nővel,félreértések elkerülése végett nem szólok neki bele,azt csinál felőlem amit akar,de mondtam egy közös ismerősünknek hogy szerintem ez valahol nem normális,és még engem szólt le hogy mit furálok ezen..
Szóval csak szerintem nem normális az ilyen?
15 évesen egy 41 éves nővel veszítettem el. Azóta is örülök, hogy kifogtam, mert rengeteget tanultam tőle és már a kezdetektől jó kezekben voltam. Jobban tudta, hogy mi jó nekem, mint én magam és ez hatással volt a későbbi kapcsolataimra is.
A srác is biztos sokat fog tanulni.
Nem normális.
Alig lett "nagykorú" es egy majdnem 40eves asszony magaba bolonditot!!! Asszonyság szegyelhete magát; komolyabb férfinek nen kellet es becserkeszeet egy "majdnem fia lehetne fiút"
Sokan írják majd hoogy dee szeretik egymmast stb....de akkor sem nornalis!!!!
"mit akarhat egy felnőtt nő,egy kamasz fiútól?"
mármint 35 évesen már általában férjnél vannak a nők,esetleg gyerek is van , nem tudom milyen közös téma lehet közte és egy középiskolás fiú között.
nekem fordított helyzetben is furcsa,amikor 35 éves férfi van 18 éves lánnyal.
de mindenki maga tudja,én nem szoktam beleszólni ha ilyet látok a baráti körben. magamban gondolok valamit és kész.
Köszi a válaszokat.
Hát ráférne a tanulás a srácra,bár nemcsak kapcsolatok terén,hanem hozzáállásban is,mert az iskolából kirúgták,dolgozni nem megy...Bár nem tudom az a nő milyen jellem,de dolgozik,szóval talán jó példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!