A nem szép lányok mit éreznek, amikor szép lányokról van szó? (pl versekben, énekekben, könyvekben, mások beszélgetéseiben stb)
Te mit érzel, amikor a filmben Leonardo di Caprio szerepel?
Semmit...
én irigylem a természetesen szép lányokat
persze megpróbálok én is mindent megtenni,hogy szépnek érezzem magam, ápolom a hajam,mert szerintem az sokat dob egy lány megjelenésén, mindig próbálok előnyös ruhákat venni,minden nap szedem a szemöldökön,szőrtelenítek stb
de sokszor mégis csúnyának érzem magam,főleg ha a nálam sokkal szebb barátnőimmel vagyok.
ha a barátommal vagyok akkor jobb az önértékelésem,ő mindig bókol és dícsér.
de egyébként a szépség relatív,akit én szépnek tartok, lehet másnak nem az
a nem szép lányok.... Tudod kérdező ez nem kicsit szemét beszólás volt. A szépség eleve relatív. Van aki ezt tartja szépnek más azt. Én pl a sokat futtatott modelleken csak megvetően mordulok, mert nem tartom őket szépnek. Viszont sok olyan lányt annak tartok akiket más nem... Mert megismerem őket és azt látom hogy a szépségük belülről jön.
A probléma akkor van, ha a nőnek nincs önbizalma. Mert ez rombolja le igazán a szépségüket és nem a külső megjelenésük.
Semmit. Gyerekkoromban apám mondogatta mindig, hogy xy de szép kislány meg ha a tv-ben látott egy szép kislányt, akkor is mindig megjegyezte hogy milyen szép, de jó lehet a szüleinek, hogy olyan szép kislányuk van. Olyankor szomorúan elbújtam, hogy nekem ne kelljen őket látni.
Ma már nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!