Mik a jelenlegi céljaid?
Több cél is megfogalmazódott már bennem, de a nagyját nem határoztam még be, hogy milyen időintervallumon belül szeretném elérni. Ettől függetlenül (a teljesség igénye nélkül) íme néhány:
1. Szeretnék a jövőben áttérni a vegán étrendhez. (Jelenleg vega vagyok)
2. Szeretnék normális munkahelyet találni. (Értsd: Amiből meg tudok élni.)
3. Szeretnék nyelvet tanulni. Angolt és Mandarint.
4. Szeretnék egy megértő párt találni.
5. Szeretnék egy gamer egeret. (Már úton van! *-*)
6. Szeretnék több időt tölteni a jógázással.
7. Szeretnék kimenni Amerikába, hogy meglátogathassam apukámat. :)
Hirtelen ennyi jutott az eszembe. :D
A legtöbb nagy célom már szerencsére elértem, de nekem mindig kellenek újak, ez éltet :)
Amik még hátravannak:
1. B-s jogosítványt befejezni (most kezdek vezetni)
2. Új munkahelyet találni (ami ugyanolyan jól fizet, mint a jelenlegi, de nem kell érte ilyen "alja" munkát végeznem)
3. Venni egy skót juhász kutyát
4. Új laptopot venni
5. Venni egy házat
6. Leadni a még hátralevő 6 kg feleslegemet, és meg is tartani azt
7. Ha ez mind megvan, akkor nincs más hátra, mint kisbabát vállalni a párommal :)
Ez nekem kb. pont 3 éves terv, nagyon mást már nem is tudnék felhozni. Ha ezt mind elérném abszolút boldog lennék.
1: Boldogság fenntartása. :D
2: Elvégezni az egyetemet és megfelelő környezetben elhelyezkedni, mert akkor adott a boldogság.
3: A konditermes edzést folytatni és amikor lesz egy kis lányom akkor büszke lehessen az apjára, hogy milyen jól néz ki 35-40 évesen is. :D És tetszeni a csinos anyukáknak. :D Persze ez leegyszerűsítve annyit jelent, hogy az egészséges, sportos életmód fenntartása a jövőben is. :D 22/f
Cél ? voltak, és reális esély is volt, hogy valóra váltsam.
De jött a nővérem és az apám és tönkretett, anyám meg elnézte mindezt. Igy most már csak a halált várom.
28/F
Két tervem van jelenleg:
-Jó orvossá válni. Ezzel azt hiszem nem lesz probléma.
-Szerető, kedves, aranyos barátnőt találni, akivel boldogan élhetek. Na ez már problémás, mert a mai lányok színvonala és igényei erre nem sok lehetőséget adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!