Mi értelme van annak hogy valaki vagdossa magát?
Aki sosem tapasztalt olyan érzelmi, mentális vihart, hogy ne érezzen késztetést erre, az a büdös életbe nem fogja fel, hogy miért is tenne valaki ilyet, és emiatt elidegenítni vagy kirekeszteni valakit hihetetlenül ignoráns dolog.
A legtöbb önmagát bántó ember depressziós vagy egyéb, súlyos mentális zavara van, és a fizikai fájdalommal próbálj helyettesíteni a belül érzett fájdalmat, illetve elégedettséggel tölti el őket a tudat, hogy legalább a fizikai fájdalma felett képes uralkodni.
Nem vagyok szakember, saját tapasztalatból beszélek, mondjuk én öncsonkítás helyett tetoválószalonba mentem, és az ott tapasztalt fájdalom mindig segített pillanatnyilag azon, ahogy épp éreztem, mert eltompította a belül érzett űrt és kínlódást, illetve rajtam keresztül a tetováló művész irányította, hogy hol érzek és mit.
Ha nem voltál ilyen helyzetbe, örülj neki, nem is kell megértened, csak el kell fogadnod és segíteni őket a gyógyulás útján, ahelyett, hogy totálisan kirekesztenéd vagy idiótának titululnád őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!