Mit tegyek ha belémkötnek a cigányok?
Figyelt kérdés
Anyum minden nap elküld vásárolni és ma elsőre a bolt előtt ott állt egy cigánycsorda valahogy nem foglalkoztam velük...
Szóval bevásároltam és mikor kijöttem a boltból és elkezdtek kéregetni (kb. 6-an voltak mindegyik 9, 10 éves én 13 vagyok)
először nem akartam adni nekik semmit de aztán kikapták a kezemből a kifliket mikor le akartam venni a laktomat a biciklimről én nagyon megijedtem és végül a biztonsági őr segített visszaszerezni.
Várom minél hamarabb a válaszokat előre is köszönöm! 13/f
2015. szept. 29. 21:04
1/4 anonim válasza:
Ilyen erőszakos helyzetben tényleg csak a biztonsági segíthet. :( Szüleidnek is mondd el, ez nem lopás, hanem rablás.
2/4 anonim válasza:
Vajon milyen életkörülmény mellett vetemedtek ilyenre?
3/4 gnoomage válasza:
Esetleg legális önvédelmi szereket vehetnél, pl gázspray, paprikaspray. Ezek eléggé olcsóak használathoz képest. És ha az egyik úgy gondolja hogy közel jön egy spricc és az életét is megbánja kb. De így hogy bőven többen vannak ez máskép tényleg csak segítséggel megy. Tök mindegy hogy fiatalok, ha cigány búnyóznak akkor nem számít, egyik lefoglal, másik hátulról kirúgja a lábad és a földön rugdosnak.
4/4 anonim válasza:
Igen, ez rablás, egy nagyon súlyos bűncselekmény. Rendőrökre tartozik. Mivel a biztonsági ember kézben tartja a helyzetet akkor még esetleg ezt hagynám, helyette kérdezzék meg a szüleid a biztonsági őrt, hogy mi a véleménye, menjetek-e a rendőrségre vagy nem. Ha még egyszer bármi történik, akkor irány a rendőrség, és ezt meg is mondhatod nekik. Mivel kiskorúak, őket nem fogják megbüntetni, max tanácsadásra kell járniuk, de a szüleiket előveszik, és ha sorozatosan nem intézkednek, a gyerekek mennek állami gondozásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!