Miért van kevés like a képeimen?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és az általánost nagyon elszúrtam ugyértve hogy röviden egy kövér pattanásos szemüveges stréber voltam pár baráttal. Aztán 7-8 ban nagy változáson mentem át lefogytam elkezdtem focizni a pattanásaim jóformán eltüntek a hajamat megcsináltam és a természetemen is változtattam beszédesebb lettem. Sok új barátom lett az évfolyamról és más osztályokból. Az iskolát összevonták egy másikkal és akik jöttek már 100%- ban ezt az oldalam ismerték még. Én lájkolom más képét, és "Boldogat!" kívánok. Csúnya nem vagyok a változásom után lettek egy páran akik szerelmesek voltak velém és sokszor hallotam hogy vicces vagyok. De azért 2 like azért mégis csak kevés. Lehet hogy egypáran azt mondják hogy nem számít a like de tudjátok hogy milyen a mai világ.2015. szept. 28. 14:53
1/3 anonim válasza:
Ó, te kis likevadász... hát ha ez neked ilyen fontos, akkor vesd be a trükköket, amiktől a kiscsajok hanyatt esnek: fotózd magad kiscicákkal, kiskutyával, naplementében, virágzó rózsabokor előtt, hegy tetején, vízesésnél, híres helyeken, öltözz fel egy boltban a legmenőbb (így mondjátok?) ruhákba és a próbafülkében szelfizz, híres emberrel, "autószerelés" közben /csak csinálj úgy, mintha/ ilyesmik... de közben azért tartsd észben, hogy mindez kifejezetten szánalmas és 10 év múlva nagyon fogod szégyellni ezeket az 50 likeot kapott fotóidat. 😈
2/3 A kérdező kommentje:
Jó, jó. XD
(Igaz nem vagyok fotogén de azért azon a képen mégis én vagyok) ezért nem értem hogy 1 éve az a profilképem és 2 LIKE!
2015. szept. 28. 15:38
3/3 anonim válasza:
egyrészt ez undorító.
másrészt épp az a baj, hogy régóta az a képed, azt már mindenki ismeri, minenki unja.
Cseréld le.
Vagy csináld azt, amit a többi nárcisztikus dög: csinálj vagy 80 profilt és lájkolgasd magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!