Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek vannak ilyen barátaitok?

Nektek vannak ilyen barátaitok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú és egy lány barátom,akiknek olyan jó szövegük van.Bármilyen témában mindig odatudnak szólni valami vicceset.Amikor velük vagyok,mindig sokat nevetek.Annyira jól tudják használni a szavakat.Egyébként mind a ketten nagyon okosak is.

2015. szept. 26. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En ugyan ilyen vagyok es rengeteg baratom van aki szinten ilyen. Multkor koliba egy tok random csajjal besteltem akirol kiderult o is ilyen es hajnali haromkor mikor talalkoztunk konnyesre rohogtuk magunkat. Keves igazan nagyszeru tulajdonsagom van, de ez az :D
2015. szept. 27. 09:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Elárulod, hogy mi értelme volt ennek a kérdésnek?
2015. szept. 27. 10:19
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Van egy lány barátom,aki teljesen olyan mint Cartman...Egy bunkó állat tud lenni és olyan szövegei vannak:')..De nagyon nagy arc, bírom ^^
2015. szept. 27. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!