Ciki megkérdezni valakitől hogy cigány-e?
Figyelt kérdés
2015. szept. 24. 23:17
1/13 anonim válasza:
Igen. Max egyszer beszelgetes kizben kivukhat a dolog, ha ugy terelodik a tema ea gulyeskedik az ember ovatosan. Amugy meg latni a szemukon, fulukon foleg. Olyam az arcberendezese mint egy koboldfelenek
3/13 anonim válasza:
1. jel: Lop.
2. jel: Büdös.
3. jel: Amennyiben ezek nem jellemzőek rá akkor nem cigány csak roma.
4/13 anonim válasza:
Amugy meg latni a szemukon, fulukon foleg. Olyam az arcberendezese mint egy koboldfelenek"
*lach*
Orban Viktor? :-)
5/13 anonim válasza:
Tony Blair?
:-)
Neki is eleg koboldképe van.
6/13 anonim válasza:
A koboldok aranyos gazdag mesebelilények,ne hasolitsuk öket a sehonnai cigányokhoz.
tonynak majom arca van.
a cigoknak agresszív.
7/13 anonim válasza:
Nem ciki, csak veszélyes, csak egyszer hangozzon el a "cigány" szó egy cigány előtt és már veszi is a bökőjét
8/13 anonim válasza:
Nekem sok cigány ismerősöm van, egy szerelmem is, egyáltalán nem tabu téma velük a cigányság.
Ők is simán legádzsiznak minket.
9/13 anonim válasza:
A roma és a cigány ugyanaz! Amúgy onnan tudod, hogy az,hogy furán beszél, sötét a bőre, nagyon vizslatja az aranyfülbevalódat...
10/13 anonim válasza:
Én ismerkedtem egy sráccal, aki roma származású volt. De míg a neten ismerkedtünk nem kérdeztem ezt tőle,, csak képen láttam. Viszont kedves, rendes, egyetemista srác volt. Így amikor találkoztunk finoman, óvatosan rákérdeztem, hogy látszik rajta, hogy roma származású. S ő mit mond erre. Aranyos volt. Mondta, hogy a nagyapja volt roma csak, s rajta kiütközött ennyire, hogy nagyon is meglátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!