Hogy tartsam fenn a lelkesedést ha közben senki sem támogat?
Néha én is azt hiszem, hogy a zuhany alatt milyen jó a hangom, aztán rájövök hogy baromira nem. Te nézegeted a rajzaidat, neked tetszik, de attól még nem vagy tehetséges. Azért esik rosszul, mert te azt hiszed magadról hogy az vagy, de a kritikát nem viseled el.
A másik gondod ez a közösségi oldalas önigazolás keresése, ami megint csak nem ér célt és csak bánatot okoz. Tonnányi rajz van mindenfelé a neten és egyik szebb mint a másik, de ezek nagy része ennek ellenére csak a rajzolónak és talán közeli köreinek értékes. Onnantól kezd értékessé válni, hogy versenyeken indulsz, díjakat nyersz, és a munkáidat elismerik.
Itt az oldalam, a rajzaim nagy részét felszoktam tenni
nem rosszak, de van még hova fejlődnöd, én még ilyeneket sem tudok rajozni :)
ha értékessé akarod őket tenni akkor fejleszd a tudásod, küldj be pályázatokat, ahol tudod alkalmazd a rajz tudásod...
igazából lehet a jövőben tudok neked segíteni, de most van egy másik személy (őt is itt ismertem meg) akinek a rajzait felhasználom egy munkához és így elég sok ember látni fogja őket, főleg mert elég nagy tálalást kap majd a dolog :)
nem ígérek semmit, de fejleszd a tudásod készíts rajzokat és lehet a jövőben a te rajzaidat is felszeretném használni :) persze az engedélyeddel :)
Szépen rajzolsz, ennyire jól még nekem sem megy, bár nekem már vagy 2 éve nincs is időm gyakorolni.
Egy-két helyen tényleg azok a fránya arányok, de nagyon jól árnyékolsz, és a vonalak is elég lágyak, nem darabosak a képek, mint nekem.
u.i. A szarvasos akril festmény valami gyönyörű, személyes okokból közeláll hozzám ez a szín/téma világ, de gondolom, nem adod el. :P
Már 22 éves vagyok egyetemista. Sajna már nincsenek rajzóráim -kigondolta volna h formatervező mérnöknek csak két félév rajzoktatás jut... Egyébként általánosban meg középsuliban én voltam a rajztanárok kedvence talán ezért tartom túl nagyra magam. A szakmai suliban meg szeritem ezért utált a (fiatal) tanár aki ott kötött belém ahol tudott. Amikor még múlt félévbem volt rajzom a tanár csak aképregényes stílusomba kötött bele. Eléggé benne van már a kezemben gyakran nem tudok elvonatkoztatni azoktól a formáktól
Pályázattal nem igazán találkoztam csak formatervezéssel kapcsolatosokkal sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!