Miért olyan nagy számok az ázsiai nők?
Ha van is köztük pár szép, legtöbbjük átlagos mintha egymás után lennének legyártva, húzott a szemük, soványak, elől deszka hátul lécek.
Szóval miért?
Mert nem ismerjük őket igazán és kialakult bennünk egy "romantikus" kép róluk. Ezért vagyunk (legalábbis én vagyok) odáig értük.
Én már élőben is láttam mindenféle kelet-ázsiait és uhh. Az elől deszka, hátul léc lányokat meg amúgy is szeretem.
Kevésbé rib ancosak mint pl a hazaiak,van egy aranyos kislányos bájuk és nagyon jók odaadóak az ágyban .
Amúgy egyáltalán nem egyformák .
Én se értem, hogy mások egyáltalán mit találnak vonzónak bennük, pedig nem vagyok nő. Egyszerűen semmi nincsen egyikben sem, ami akár csak egy kósza szexuális jellegű gondolatot elindítana bennem... semmi.
El tudom ismerni, ha valamelyik szép, mert nem vagyok vak - nem erről van szó. Viszont sem a linkelt kép/ek, de főleg nem a valóságban nem tetszik, nem vonz egyetlen ázsiai nő sem - vagy fekete, ha már újra ez a téma.
az alárendeledő,naiv,buta,félénk,engedelmes beállítódásuk miatt.
az ilyen mentalitású nők rendkívül izgatóak tudnak lenni egy dominanciára és irányításra gerjedő férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!