Ti gondoltatok már arra hogy milyen jó lenne ha az időben vissza lehetne menni meg lehetne állítani előre lehetne menni?
Egy sz..ros osztályzatra pocsékolnád az időutazást?
Pénz,elrontott alkalmak újra játszása,evés :D
Kedves Kérdező!
Igen, gondoltam már erre. Jó lenne, rengetek mindent megváltoztatnék. Már az is elég lenne ha csupán 2 percet utazhatnék vissza, ugyanis egy rossz válasz, egy sértő szó rengetek rosszat hozott már az életemben.
Lesz-e ilyen? Nem hiszem. Ha igen, akkor is leghamarabb egy évezred múlva.
De kicsit gondolj bele: Ha mindenki szabadon utazhatna a jövőben, akkor a feje tetejére állna az egész világ.
És ha ez a technológia meg is valósulna, akkor először csak a rendőrség használhatná, esetleg még egy-két nagykutya, de utána nem az átlag emberhez jutna el, hanem a terroristákhoz, amibe bele gondolni is szörnyű.
Ha belelátnék a jövőmbe,akkor unalmas lenne az életem. Pl. ha tudom azt,hogy 1 év múlva meghalok,akkor most nem tanulok keményen, hanem minden hülyeséget csinálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!