Emberek, ti mennyire élvezitek az életet?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és nekem az életkedvem olyan 0 körül mozog. Reggel hatkor kelek, utána egy órát buszozok, és a legtöbb esetben öt órára érek haza. Lezuhanyzok, tanulok, alszok, és az egész sztori kezdődik előről. Hétvégéim sem nagyon vannak, mert általában dolgozok. 17 évesen úgy érzem hogy ez nekem nagyon sok, a szabadidőm az teljesen 0, szinte semmi. Ti hogy vagytok ezzel?2015. szept. 19. 13:13
11/12 anonim válasza:
9-es: Csak kíváncsi voltam, hogy neked melyik országban sikerült. Egyébként nekem is Anglia az 1. számú cél (ha csak EU-t nézzük), de igazából Magyarországnál majdnem mind jobb lenne, ami innen nyugatra van.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Az iskolában van, hogy én is jól érzem magam, de nem mindennapos. Remélem később nem leszek ennyire betáblázva.
2015. szept. 19. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!