Ti éreztétek már úgy, hogy valamilyen tulajdonságotok miatt nem illetek bizonyos embercsoprtokba/körökbe?
Hát pl. a kollégiumi barátai többsége vagy cserkész vagy valami más csoportban benne van. Én meg sosem voltam semmiben, ezért kicsit kívülállónak érzem magam, de azért jól elvagyok velük.
De ilyen érzés el tud kapni más helyeken is, főleg ha valami tevékenységgel van kapcsolatban az a csoport és úgy érzem, hogy nekem az nem megy igazán...
Csendes, megfigyelő típus vagyok, nem nagydumás - ez alapvető "gond" sokaknak.
A volt párom baráti társasága harsány, mondja-mondja. Plusz a modern zenékért vannak oda, vagánykodnak, és - itt a baj! - lenézik azt, aki nem olyan, mint ők.
Az egész társaságból egy sráccal jöttem ki jól, ő is különc volt, totál más zenei ízléssel (amit mindenki fikázott, csak nekem tetszett).
Nem kezeltem sehogy, mert felháborított, hogy kibeszélnek mindenkit, és leszólják a másikat, mert azt hiszik, ők az istenek. Maradtam csendes, de már nem vagyunk együtt, így legalább tőlük megszabadultam.
Zseni lévén egy nagyon érdekes személyiséggel szinte mindig ezt érzem.
Én könnyen kezeltem. Életemet mások segítésére használom és ehez nem kell kimenni.
Ha valaki nem hozzámhasonló, egyszerüen realizálnia kell és nem problémának felfogni.., mert nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!