Hogyan lehetne becézni a Bereniké nevet?
Bere, Beré, Rere, Reni, Nini, Niké
Remélem tutam segíteni
Szia!
Egyik barátnőmet is Berenikének hívják és úgy szoktuk hívni hogy Berus
Bár régi a poszt, mégsem állhatom meg szó nélkül!
Az én lányom is Bereniké.
Becézései: Beri, Bercsi, Berike, Bebi (Berino, de ez már csak az én túlcifrázásom :) ).
A legelső, intelligenciaosztásból kimaradt, primitív, gerinctelen, tajparaszt, agyoniskolázott, rendkívül sötét, bunkó hozzászólónak meg üzenném, előbb nézzen körül a saját portáján, és ha AZ tökéletes, akkor ítélkezzen mások döntéséről.
Valóban, lehetne a majdani gyermek neve akár Csílár, Fejér, Gimely
Hencse, Hedre, Künde, Perka,
Zalóta, vagy a kedvencem, Obi. Lefogadom, nem gondolta volna, hogy ezek mind, régi magyar nevek. Sokkal előnyösebben indulna az életben ilyen nevekkel, ugyebár?
Bereniké egyébként egyiptomi királynő volt, amellett a Veronika név görög (makedón) eredeti változata. "Bereniké haja" nevű csillagkép is létezik, úgyhogy ez a név, attól, hogy NEM szokványos, unalmas, fantáziátlan és gyakori, még gyönyörű és különleges.
Remélem a tisztelt kommentelő, azóta nem villogtatja az ostobaságát, és nem égeti magát a stílusával és tudatlanságával, föleg nem gondolja magáról azt, hogy ő az Atyaúristen aki mindent tud, hisz mint a példa is mutatja, nem tud, SEMMIT!
A Berenikéknek meg Boldog Névnapot kívánok, és legyenek büszkék a nevükre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!