Van itt olyan (akár fiú, akár lány) aki szereti és követi a KHL-t?
Figyelt kérdés
mindenki hülyének néz hogy így rá vagyok kattanva, kíváncsi vagyok hogy van-e még valaki rajtam kívül :D2015. szept. 11. 22:34
2/9 anonim válasza:
Jégkorong...
Én a tippmix miatt néha :)
26/n
3/9 anonim válasza:
Már többször kifejtettem, szerintem a legprimitívebb dolog valakit amiatt lenézni, vagy leszólni, hogy mit szeret és mit néz.
Egyébként én szoktam, jó meccsek szoktak lenni. :)
4/9 A kérdező kommentje:
na legalább nem egyedül vagyok, azthittem hogy rajtam meg oroszokon kívül senkimást nem érdekel:D amúgy én tényleg eléggé benne vagyok, talán ez érdekel a világon a legjobban, viszont ez így elég szar hogy beszélgetni meg nem tudok róla senkivel:D
2015. szept. 12. 00:26
5/9 anonim válasza:
Biztos sokan vannak, én személy szerint nem, de a barátom pl a kosárra van rákattanva, mindig megnézi az összesítést meg ilyenek, én meg a biciklizést szeretem ami szintén nem a legkedveltebb nézős sportok egyike, de nekem tettszik...
6/9 anonim válasza:
A magyar KHL-fanokat megtalálod a khl.hu nevű fb-oldalon :)
8/9 A kérdező kommentje:
#6 erről az oldalról eddig nem tudtam, nagyon köszi:D
2017. febr. 22. 19:47
9/9 anonim válasza:
Hello. Én nagy KHL fan vagyok. Nekem az Ak Barsz Kazany a kedvenc csapatom. A második kedvencem pedig a Salavat Ufa. Fogadni is gyakran szoktam ,ezzel +ban vagyok. A Kazany elég megbízható csapat, most gyengén kezdett ugyan, de remélem megveri az Omszk-ot holnap. Az Ufa-ban azt csípem, hogy a leglehetetlenebb helyzetből is képes fordítani. Meg egyébként a földrajzi viszonyokat sem árt figyelembe venni, amit a tippmix nem kalkulál bele. Pl. ha egy Dinamo Moszkva idegenben játszik egy CSZKA Moszkvával az egész mást jelent, mintha egy Amur Habarovszknál lenne idegenben, ami 6000 km távolságra van. Vagy pl. amikor Moszkvában -1 fok van, akkor a szélsőségesen szárazföldi területen található Novoszibirszkben lehet, hogy -40. A Novoszibirszk meg a Habarovszk idegenben szinte mindig kikap, otthon viszont van hogy sorozatban nyernek stabilan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!