Ma megyek tetovalast csinaltatni, meddig nem mozoghatok vele?
Gáz vagy. Én alapból nem ismerkedek tetováltakkal. Annyira fontos a tetkó, ezzel akarod magad kiemelni, vagy kisebbségi komplexusod van? Egy idegen ember összefirkál, aztán az ő keze nyomát viseled magadon életed végéig. Ráadásul ha öregszik a bőr, eltorzul a rajz. Nem is tudsz rajta változtatni, ha megunod. Akadna egy barátnőm, tetkós mondjuk valahol, aztán simogassam a tetkóját? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, rosszul vagyok. Hozzáérni nem tudnék.
Tánciskolába jártam, volt egy partnerem, aztán fél év múlva egy nagy piercinggel jelent meg, az orra meg a szája közt volt behelyezve. Hányinger jött rám, mikor megláttam. Nem is táncoltunk sokáig aztán.
3 óráig fólia rajta kell hogy legyen,3-4napig kenni kell,nekem a mozgással nem volt gondom,csak a lényeg,hogy laza felső legyen rajtad pár napig,hogy ne dörzsölje a tetoválás
3# nem kellene leszólni azokat,akik tetováltak.mindenkinek más dolog tetszik,és mindenkinek lehet véleménye a tetoválásról is.én büszkén viselem minden tetoválásomat,és akinek nem tetszik,az nyugodtan tartsa meg a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!