Hogy tanuljak meg nemet mondani?
Te úgy érzed nem vagy félreérthető, de ők amúgy érzik, a pasik ilyenek. Igen, én is voltam/ vagyok ilyen helyzetben.
Mindig azt mondják: "mert Te olyan jó fej vagy".
Egy nő ha jól néz ki, kedves, lehet vele beszélgetni akkor persze, hogy ráúsznak.
Így hát úgy döntöttem nem leszek jó fej, ha nem akarok semmit. Nem azt mondom, hogy essünk át a ló másik felére, csak ügyelni kell arra ,hogy a beszélgetés ne csússzon át személyeskedésbe és nem kell mindenben egyetérteni.
Nem kell megadnod az fb elérhetőségedet sem, mert miért ne. Ez már személyeskedés. Szerintem kicsit Te is hibás vagy ebben, szóval el kell döntened, hogy élvezed-e ezt a helyzetet, mert ha tényleg nem, akkor fogadd meg amit írtam. Nem fog megsértődni azért, mert nem lépsz túl a munkád hatáskörén.
Én az idén nyáron voltam így, mert a férjem elutazott külföldre, és többen nyomultak. Egy idő után elegem lett belőle, és ráadásul egy férfi ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet, hogy sok mindent én is elrontottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!