Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzek meg előre dolgokat...

Miért érzek meg előre dolgokat? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van, hogy megérzek előre olyan dolgokat, amik vagy úgy vagy nagyon hasonló formában befognak következni. Ezt örököltem édesapámtól. Példa: Támadt egy olyan gondolatom, hogy kórházba fog kerülni mamám és rá egy napra elütötték. De volt, amikor azt éreztem, hogy iskolában rossz fog érni és nálam tört el a zsámoly aminek köszönhetően elestem. Megéreztem biztosra, hogy én fogok felelni hiába tele voltam jó jeggyel. Dúdoltam egy 13 éves zenét és a bevásárlóközpontban pont az ment, nem a top slágerek...apró dolgok ezek, de miért van ez???

2015. aug. 30. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Mert az ember gondol ezer dologra, abból bejön néha egy. Valaminek történnie kell. Ez a bevásárlós dolog kb mindenkivel előfordult már.
2015. aug. 30. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Millió gondolatból bejön 10. Te egy látnok vagy:D
2015. aug. 30. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember tapasztalja ezt, van aki kevésbé, van aki jobban.
2015. aug. 30. 22:18
 4/6 A kérdező kommentje:
De ez miért van és mire lehet jó ?
2015. aug. 31. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg gondolat kavarog a fejedben. Semmit sem jelent, ha 1-2 bejön közülük, de te csak ezeket veszed észre. A többségével, nem foglalkozol.
2015. aug. 31. 12:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak ez zavaró azért számomra.
2015. szept. 1. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!