Emberrablás. Ti hogyan csinálnátok?
Kaptam egy érdekes kérdést tesómtól:ha kéne hogy rabolnék el valakit? Célszemélyünk legyen egy átlag férfi. Ti hogy viteleznétek ki?
Minnnél részletesebb válaszaitokat előre is Köszönöm!
Hát ez érdekes kérdés, mert függ kortól és nemtől. Egy emberrabláshoz mindenki a saját képességeit és adottságait használja ki. Ha pl. férfi a rabló és erős, nem sokat bűvészkedne, megfogja leüti, fogja, viszi.
Én mint nő, aki még jól is néz ki, lehet befűzném, a bizalmába férkőznék, majd amikor már az ölében vagyok elkábítanám. (persze már előre be van szerezve rá az anyag, van kórházi ismerősöm) majd elvonszolnám a már előre eltervezett helyre, oda ahova senki nem jár rajtam kívül senki. Majd csak ott térne magához, de addigra tehetetlen szegény, mert meg van kötve mint egy kutya. Persze ez csak fikció :-) Nincs az a férfi akit elrabolnék.
Hát ha már csinálnom kellene, akkor úgy, mint a Förtelmes Főnökök 2-ben. 😃
Csak én nem rontanám el azzal, hogy Kurt-el és Dale-el vágok bele.
Szerintem úgy kb mint a filmekben.
Kifigyelném a pasit, hol dolgozik, hol lakik, mikor megy haza, milyen útvonalon stb.
Aztán késő du. Ha megy haza elkapnám őt, maszkban, fekete cuccban. Betuszkolnám a kocsiba és el a helyszínről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!