Mennyire várjátok a szeptembert?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 14:10
21/29 anonim válasza:
Én várnám,mert szeretem a sulit,egy bizonyos fokig.Nem nagyon szeretem azt,hogy heti 3x bent kell ülni fél négyig,csak ülünk azt nézünk ki a fejünkből du.2-től,vagy alszunk,mint az oviban,mert egyszerűen túlterheltek vagyunk,rossz a kedvünk,s még otthon is nyomjunk le egy 4 órás műszakot tanulással.Én nem panaszkodni akarok,mindenkinek ez a véleménye.De Tisztelt Orbán ezt is elintézhette.Úgyhogy semleges.17/F
22/29 anonim válasza:
Nagyon nem. Idén lesz csomó matekórám és biztos fizika is. +Gólyabál/Szalagavató/Suli Focibajnokság/Ballagás rendezése, csupa 'móka', ugye? Plusz a sok seg*fej a suliban.
23/29 anonim válasza:
eddig vártam,de aztán elrontották,mert jönni fog egy-két hónapra egy hívatlan idegesítő vendég
24/29 anonim válasza:
#21 A Rózsika néninek és a bandájának köszönd! A rózsa a régi igazgatónőm barátnője, szóval nálunk évekkel előbb jelen voltak az új tanítási módszerek, szóval örülj, hogy csak 2013ban kaptad ezt az egészet a nyakadba. ... Mi voltunk a tesztiskolája annak a gyökérnek. Politika rész vége.
26/29 anonim válasza:
legendarymaster hát igen.S az a durva számomra,hogy ezzel még többen egyet is értenek,méghozzá az idősebb korosztályokból,holott az ő idejükben nem volt ennyire undorító,mocskos oktatási rendszer.S éppen a tanári előtt sétáltam el a múlt évben,s azt hallom "ezeknek a fiataloknak pont most nem kéne leterhelni,mert ennek hosszútávon káros hatása lesz".Hát nem tudom,sz*r ez az egész,s mégsz*rabbak a politikusaink.
28/29 anonim válasza:
Én nem mert még egy könyvet ki kell olvasnom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!