Megoldás lenne a menekültügyre egy modern gettó?
Egy gettó, mint megoldás?
Ha neked valamilyen ok miatt el kéne húznod Magyarországról, teszem azt mert zavar hogy tankokkal lövöldöznek a házad mellett, vagy mielőtt kimész az utcára körbe kell nézned hogy nehogy pár fegyveres céltáblának használjon - szóval elmész egy olyan országba ahol nem kell attól tartanod hogy levadásznak, neked az megoldás lenne ha beraknának egy gettóba?
Mondjuk én szerencsés vagyok, mert kecskeméti vagyok, itt erre még egy darab menekültet nem láttam az idén.
Most júniusban meg júliusban 4 alkalommal is megfordultam Pesten, vonattal is mentem, voltam a Népligetben meg a reptéren is, de sehol nem láttam kempelő menekülteket és nem is támadt rám senki, de lehet rossz helyen voltam rossz időben. :)
Egy hónapja volt Nightwish koncert, ennek a zenekarnak a gitárosa Emppu a déli pályaudvarra ment el egy büfébe enni, és úgy tűnik őt se támadták meg mert nem maradt el a buli. :D
Vagy téged vagy ismerősödet bántottak, hogy ilyen rossz véleménnyel vagy róluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!