Van még valaki rajtam kívül, aki nem látta a Harry Potter filmsorozatot? 19/L Miért olyan nagy szám?
Akkoriban ez újdonság volt,mint utána a vámpír szerelem.
Plusz sokan a könyv miatt is mentek el rá.
Én is előbb olvastam és aztán láttam.
Én csak pár hete kezdtem olvasni "kényszer" hatására (fogadásból kell elolvasnom, mert hozzám közelállók gáznak tartják, hogy eddig a könyvet sem olvastam, és a filmet sem láttam. Mivel a fogadást elvesztettem, el kell olvasnom) :(
Szerintem semmiről nem maradsz le, a könyv kifejezetten sz*r. Mint szöveg, egyszerűen rossz. Rosszul van megírva, logikátlanságokkal van tele, egyszerűen értékelhetetlen, nem lehet komolyan venni. A mese ötéveseknek való marhaság, de mivel rosszul van megírva, nem adnám a gyerekem kezébe sem.
A filmek közül csak az első részt láttam, sztem a film nézhető, hétvégi limonádénak elmegy (van annál rosszabb látvány/tucatfilm manapság).
De összességében semmiről nem maradsz le, ha kihagyod az életedből Harry Pottert, amúgy is már lecsengett szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!