Milyen fesztiválon vennétek szívesen részt?
Még fiatal vagyok, de tervben van hogy lesz majd egy saját fesztiválom, feltéve ha megtudom valósítani a céljaimat, és eljutok addig.
Kíváncsi vagyok, hogy nektek mi kell ahhoz, hogy nagyon jól érezhessétek magatokat... Milyen előadók, milyen kemping, diszlet stb... Most az anyagi korlátoktól elrugaszkodhatunk.
Köszönöm!
Értem, köszi.
Lennének magyar előadók is, természetesen nem a magyar celebvilág legalja, de inkább külföldiek lennének, akiket mindenki ismer.
#2: Idén a Tomorrowland fesztiválon voltam, amit a legjobbnak tartanak, és főként ez inspirált arra, hogy csinálják egy fesztivált, mert rengeteg ötletem van, ami a Tomorrowlandből hiányzik... De hát hogy annál jobbat csináljak, csináljunk majd a csapatommal, az nem lesz egyszerű dolog. Persze ehhez rengeteg pénz kell...
Még annyit hozzáfűznék, hogy igen, ahogy az első írja, az igénytelen, primitív, buta embertípustól feláll a hátamon a szőr, mikor meglátok egy ilyet egy fesztiválon, mikor például nyilatkozik az idióta tv-nek vagy magazinnak. Úgyhogy valószínűleg ezeket az idióta média is ki lenne tiltva, hogy ne zaklassák a hülye ostoba kérdéseikkel a fesztiválozókat.
Visszatérve a rossz arcokhoz, sajnos ezt nehéz kiszűrni. Talán akkor jön az értelmesebb réteg, ha a jegyárak magasak lesznek, illetve az egész fesztivál témája komolyabb lesz, tehát olyan honlap stb. és ez távol tartja a nemkívánatos embereket, akiket én sem szívesen látok. Éppen tegnap néztem Szigetes videókat, ahol megkérdezték a bulizókat, és csak trágárul tudtak káromkodni, hogy így meg úgy ba... be.
#3: Ismerem a Burning Man fesztivált és érdekesnek tartom. Múltkor épp megnéztem az összes fesztivált, és az ázsiai fesztiválokat találtam a legérdekesebbnek.
Úgyhogy onnan is átlehet venni elemeket. Megjegyzem, hogy a Tomorrowland fesztivál pedig a Disneyland díszletét nyúlta le, majd továbbfejlesztette...
Egy Balaton Sound-jellegű fesztiválon, nem is feltétlen muszáj, hogy vízközelben legyen. Ami viszont hasznos lenne, tilos belépni:
- AirMax-ben
- "Buda fckn Pest" feliratos trikóban
- "#fbgm" és "#nsfw" feliratos, szintén tömeg fos trikóban
- 18 év alatt
- feltűrt hosszúnadrág-szárral
- p***anadrágban
Ezzel ki lehetne szűrni az emberek nagy részét, a maradék értelmesnek, akik imádják az elektronikus zenét, nem kellene a sok kis takony között nyomorogni, hanem lehetne normálisan tombolni :D
Viszont alkohol bevitelét engedélyezném, egy bizonyos mértékig.
Semmiképp sem lesz a Balaton közelében.
Egy magánterületen lenne szerintem a legcélszerűbb, ahol sok a tó, patak stb. illetve mesterségesen lennének kialakítva. Olyan 100 hektáron.
A korhatárt nem korlátoznám, mert nem csak elektronikus zene lenne, hanem olyan fellépők is lennének, akikért a 18 év alatti korosztály rajong... Amúgy meg olyan 1,5 hétig tartana, tehát elég hosszú lenne, és az időpontját is nehéz lenne belőni, mivel a többi fesztiválhoz kell igazítani, és valószínűleg csak nyáron érdemes. Viszont én egy téli fesztivált is eltudnék képzelni, olyan még úgy sincs nagyon.
Ez is csak a kreatívitáson és persze a pénzen múlana...
A nem-értelmes embereket meg szerintem úgy lehet kiszűrni, hogy nem feltétlenül úgy hirdetjük a fesztivált, hogy "Gyere, bulizz, bass.. be" meg ilyesmi szövegekkel, hanem egyfajta értelmesebbet.
A Tomorrowland fesztivál is ilyen... Például a tavalyi témája a Kulcs a Boldogsághoz volt, idén meg a Titkos Királyság. És ott nem voltak idióta emberek, és nem csak bulizni lehetett, hanem egyfajta misztikus élmény volt.
Alkoholt lehetne behozni, akár korlátlan mennyiségben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!