Szerintetek meddig érdemes ragaszkodni valakihez? :D
Komolyan mondom,elvesztem. Általában az eszemre hallgatok és végsősoron mindig az jön,ki, hogy tök mindegy lett volna, ha szívemre hallgatok. Na, de a lényeg a lényeg. Meddig ragaszkodnátok egy emberhez? Amíg Te magad is érzed,hogy ezt teljes mértékben viszonozza, vagy addig, amíg nem tudsz helyette mást elképzelni?
Érzed,hogy szeret, de mintha ennek az ereje csökkent volna, lehetséges? (alapvető kérdéstől eltérvén) És,ha csökkent is..mit tennél, harcolnál azért ami volt (és ha ezttennéd, hogyan) vagy hagynád, hogy múljon?
Voltam ilyen helyzetben. Az eszem tudta, hogy nem érdemes, a szívemnek sem volt tökéletes, de elvoltunk. Nehezen léptem ki, mert nem szeretek egyedül lenni, és új városban nem voltak nagyon barátaim. A vége felé (1 év szenvedés után) már hiszti hegyeket produkáltam tehetetlenségemben, aztán jött egy szerelem, ami hamar elmúlt, de rájöttem arra, ami nem működik, azt hagyni kell, mert az új lehetőségétől zár el.
Fél éve nem vagyunk egy pár, de tartjuk a kapcsolatot szinte napi szinten.
Mondhatni, túlzással, mint ahogy az egyik szappan operában elhangzik naponta a beharangozóban: "Jobb a válásunk, mint a házasságunk" :D
Nos, ameddig ő is viszonozza érzelmileg.
Nagyon gazdagnak kéne ahhoz lennie, hogy vele maradjak, ha nem érzem, ő is annyyira akarja, mint én.
Persze van a pénz, mindenkinek, de az nálam nem pár százezer :D
Ja, csóró lúzerekkel, ha meg kínlódjon, akinek 2 anyja van.
Ha nem szeret, én tuti nem kajtatok utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!