Fiúk,17 évesen gáz, ha a lány fél a csókolózástól, illetve attól, hogy erontja? 17/L
Figyelt kérdés
Volt már első "csókom" ha lehet így nevezni, 3 évvel ezelőtt,viszont azóta nem,mivel nem vagyok az a típus,aki mindenkivel össze-vissza csókolózik :) Emiatt kissé félek ettől :) Tényleg nem nyafogni szeretnék,csak kíváncsi vagyok. Nem tervezek most senkivel semmit,csupán egy kérdés.2015. aug. 21. 22:22
1/7 anonim válasza:
nem gáz, de nincs is mitől félni, ha abba a helyzetbe kerülsz, menni fog mint szekér a lejtőn:D
2/7 anonim válasza:
Szerintem sincs vele gond. Főleg ha még tapasztalatlan vagy ilyen téren. Nem gáz. Ahogy az 1. írja, ha odakerülsz menni fog, ahogy az első csók is megtörtént.
3/7 anonim válasza:
Normális dolog, hogy félsz, de nem fogsz semmit se elrontani
4/7 anonim válasza:
Nem gáz, sőt, még aranyos is, viszont azt nem lehet igazán elrontani. :) Nem attól lesz egy csók jó, hogy valaki ezerszeres rutinnal, mérnöki pontossággal hajtja végre.
5/7 anonim válasza:
Nekem meg még az elso sem volt meg. az gaz? Pedig nem vagyok az a tipikus luzer srac fajta...
18
6/7 opened paradise válasza:
Nem,de nem is kéne elzárkóznia tőle,ha csak a félelem miatt,mert minnél tovább nem csinálja,annál jobban fog tőle félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!