Miért találkozok itt olyan sok rossz helyesíróval? Csak az én szemem bántja, vagy másnak is furcsa a helytelen írás?
Figyelt kérdés
2015. aug. 21. 16:55
11/14 A kérdező kommentje:
Bocs,ez így érthetetlen.Szóval múltkor csengetnek,megyek a kapuhoz, "szevász,osztán van-e fészbúkód" köszönés helyett.Kérdem miért? A mit tudom én kinek akart írni.Nem engedtem be.Délelőtt a postàn magyaràzta,hogy ő miért nem tudja a borítékot megcímezni,mert hàt "nincs sok iskolàm".De facebookhoz van esze.Szóval ilyen emberek is próbàlnak itt írni.
2015. aug. 21. 21:23
12/14 anonim válasza:
OFF: Ez az a találkozó, ahol felsőbbrendűnek érzik magukat az emberek amiért tudnak helyesen írni?
Hát én régebb sokkal több rossz helyes íróval találkoztam, mint ma. Szóval nem tudom mi történt, ez a pár év alatt. Engem csak akkor zavar, ha mindent egybeír és a fogalmazása meg tartalma is nagyon gyatra.
13/14 A kérdező kommentje:
"látam,tuggya,vitem,lessz,szemhélytus,tutta,kel"
Elég ennyi?Azért ezek elég durva hibàk,nem?
2015. aug. 21. 22:37
14/14 anonim válasza:
Én egyetértek a nagyrészetekkel, de az előttem 2-vel lévő válaszoló szintén hatalmas baromságokat írt, miközben éppen arról van szó, hogy az emberek nem tudnak egy szerencslétlen mondatot összehozni se szóban, se írásaban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!