Csak engem zavar, ha valakit sztárolnak azért, mert jól néz ki? (Főleg nőket)
Egyszerűen zavar, hogy, ha valaki jól néz ki, szép, akkor mindenki rá szenteli a figyelmet, előnyben részesítik, sztárolják, miközben nem is tett semmit, csak olyannak született. Haverjaim is ezt csinálják teljesen átlagos, nem híres közeli ismerős lányokkal, teljesen odáig vannak tőlük, már csak akkor, ha látják is őket. Bosszant ez, mert más hajthat, tehet bármit, akkor sem fog akkora figyelmet kapni, mint az, aki olyannak született.
Nem irigy vagyok vagy ilyesmi, csak megvetem ezt a dolgot, hogy mindent megadnak valakinek azért, mert jól néz ki. Én vagyok így ezzel csak?
Na, az ilyet, mint te, tisztelni tudom.
Igazából, most, hogy belegondolok, az egész facebook ebből áll.. Minden szebb lánynak több száz lájk egy képen és már valakinek érzi magát, közben semmit nem tett le.
Amíg tömegek vannak, akik hanyatt esnek az ilyen "szép" emberektől, addig megteszik.
Csak hát a szép emberek eleinte nem látják, hogy kb ugyanennyi utálójuk is van, bizonyos közegbe bekerülve kifejezetten hátrány lesz nekik a külsejük.
Eleinte én is oda voltam az ilyen emberekért, de miután rájöttem, hogy mind csak egy önimádó, egosita, elutasító, rideg valami, nagyon megutáltam őket.
Csak idő kell, míg erre rájön az ember.
Az előző beletrafált. Bizonyos körökben az ilyet úgy rakják ki, mint macskát....
Bár gondolom még iskolás vagy. Facebook....
Az ismerőseim igazolványképet tesznek profilképnek, mert más ciki lenne az ő esetében. Erről ennyit.
24n
Nekem nincs kint kép, aki ismer, az tudja ki vagyok, pedig nem vagyok csúnya, semmi gond nincs velem. Igen, iskolás vagyok, főiskolás.
De igen, ez csak az átlag, proli polgárok egyik hétköznapi dolga, a kicsit intelligens ember nem ragad le valakinél azért, mert szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!