Melyik szebb név? Heni vagy a Niki? (Csak a becézett név tetszését mondjátok)
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 07:41
5/23 anonim válasza:
Becézve talán a Niki. Egyebkent a Heni is szép.
6/23 anonim válasza:
Heni sokkal ragyogóbb, életteltelibb, nőiesebb szerintem. Kicsit különleges is, Niki meg olyan középszerű nekem. Túl átlagos:S Szóval szerintem a Heni.
7/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is a Heni élettel telibb, egy kissé vagányabb csajszihoz illik. A Niki visszafogottabb, de az is szép. Szóval inkább nekem is a Heni. :)
2015. aug. 17. 16:19
8/23 anonim válasza:
6.vagyok,én ezt nem így értettem. Ad a Heni név a viselőjének egyfajta "csillogást". A Henit valahogy olyan öröm, olyan jól esik kimondani. A Heni névhez én ilyen "tipikus kedves lányos" -stílust tudok elképzelni; a Nikihez meg ilyen bulizósabb, pörgősebb, partisabb lányt, aki úgy nagyon szeret bennelenni mindennek a közepében, szereti a nyüzsgést.
:D:)
9/23 A kérdező kommentje:
A Heniről én is ezt gondolom :D
2015. aug. 17. 22:22
10/23 anonim válasza:
Ha neked a Heni név jobban tezszik a kkor miért kérdezted ( nem bántásból)
Egyébként a Heni is szép név is szép de nekem a Niki jobban tetszik.
Amúgy meg úgyse a neve határozza meg a gyerek személyiségét,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!