Melyik film melyik jelenetét élnétek át egyszer szívesen a valóságban? (lent még egy kérdés)
Hát most mondjam, hogy a Titanicot? 😂
Amúgy azt a részt amikor, Rose leereszkedik a csónakkal, Jack meg biztonságban akarja tudni és akkor Rose vissza szalad Jackhez.
Ezért a jelenetért néztem meg minden egyes alkalommal a filmet.
Amúgy jó lenne, ha ezesetben Leó és én is túl élnénk.
Ja meg az Eredetből, amikor az útvesztő tervezős csaj elsőnek megy bele Leonardo fejébe.
A szoba című film nagyon elgondolkoztat néha..
Azt a jelenetet szívesen átélném, mikor a főszereplők mindenfélét kérnek a szobától és tobzódnak a sok jóban.
El szoktam gondolkozni rajta néha, vajon én miket kérnék? Mennyire lenne az jó nekem, ha lenne egy ilyen szobám? Vajon meddig mennék el, mi történne?
Azon kívül a Twin peaksben tulajdonképpen mindegy melyik (női) szereplő jelenetét, mert ott inkább maga a film hangulata, a szereplői, az az egész atmoszféra és a környezet, ahol játszódik, az így egészében nagyon közel áll hozzám, nagyon kíváncsi lennék, milyen lehetett azokat a szerepeket átélni. De ezen belül is, amit feltétlenül kipróbálnék az valami "közelebbi" jelenet Bobby Briggssel és James Hurley-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!