Hy. A következő történt velem ma?
Tegnap bementem egy spárba hogy vegyek 2 energiaitalt. Beálltam a kasszához fizetni, még várakoztam a sorban nézelődtem egy picit. És a másik sorban megláttam egy csinos kasszás leányzót és mikor rám pillantott többször is mosolygott. Nem volt időm már odamenni hozzá meg igazából nem szerettem volna kellemetlen helyzetbe sem hozni, ezért azt találtam ki hogy másnap vissza megyek hozzá egy levéllel hát nem tudom, úgy voltam vele hogy csak lesz valami :D majd. Szerintetek? :D. Ez mégis történt. Nem tudom hogy lesz e belőle valami? A levélben a következő állt. Szia tegnap láttalak a kasszánál és nagyon aranyosnak tűntél és megtetszettél,és szeretnélek megismerni. úgy éreztem mindenképp vissza kell jönnöm hogy ezt a tudtodra adjam valahogy. Jobban szeretem ezt előszobán intézni de nem akartam hogy kellemetlenül érezd magad, vagy hogy zavarjalak munka közben. ??
ha te is benne vagy akkor nagyon szívesen megismernélek.
lőttem neki még egy telefonszámot, meg egy nevet hogy tudjon válaszolni valahogy. :D
Ha válaszol is egyáltalán, akkor reménykedj.:D,
Az egy mínusz pont, hogy levélben akarod megismerni. Na mindegy, reménykedj, hogy válaszol.
"Jobban szeretem ezt előszobán intézni"
Remélem, a levélben ez nem így állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!