Ez azt jelenti, hogy érdeklődik irántam?
Nemrég (pár hónapja) összetalálkoztunk az egyik régi osztálytársammal és azóta facebookon beszélgettünk egy csomót. Nem sokkal később megkérdezte, hogy van-e kedvem elmenni valahová. Nem sikerült még összehozni a találkát, de nem is ez a lényeg. Mostanában mondogatja, hogy van-e kedvem kérdezz-felelekhez (felváltva kérdezünk egymástól kérdéseket), és egyre inkább az az érzésem, hogy nem barátilag érdeklődik irántam. Amiatt sem, ahogy elhívott a találkozóra, de most inkább arra gondolok, hogy olyan kérdéseket tesz fel, hogy hogyan képzelem el az igaz szerelmet, és beérdeklődött, hogy milyen hajhossz jön be nekem (neki kicsit hosszabb a haja az átlagosnál). Egyre személyesebb kérdéseket tesz fel; érdeklődik arról, hogy hogyan képzelem el a jövőmet, meg rólam is nagyon sokat, de nem csak olyanokat, hogy mi a kedvenc színem.
Szerintetek is érdeklődik irántam, vagy csak beképzelem?
Én 16/L, ő 16/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!