Túl kemény válasz volt?
Sétáltattam a kutyámat a parkban, és természetesen játszottak ott gyerekek is. Aranyosak a gyerekek, szeretjük őket, a kutya is szereti, ha megsimogatják, nagyon barátságos (labrador). A kutya szépen ápolt, mindenki mondja, milyen gyönyörű fényes a szőre, kedves megjelenése van.
Egy kisgyerek odaszaladt, megkérdezte, megsimíthatja - e. Igent mondtam, mivel 100% - ig biztos voltam benne, hogy a gyereknek semmi baja nem lesz. Csóró gyerek már nyújtotta a kezét, mire anyuka odarohan, elkapja a gyereket, és megszólal ilyen finnyás hangon "Fúj, ne nyúlj hozzá! KAKÁS!"
Ekkor durrant el az agyam, és megszólaltam "Ez a kutya tisztább, mint a gyereked!"
Megfordultam, és elindultam. Hallottam, hogy még pampogott valamit, de nem érdekelt. Talán túl kemény visszavágás volt, mivel nem akartam a gyereket bántani, aranyoska volt. Azt is megértem, hogy nem szerette volna anyuka, ha a gyerek megsimítja a kutyámat, de miért nem lehet ezt normálisan közölni? És lekoszosozni a kutyámat? (Eleve rosszul vagyok ettől a "kakás" jelzőtől. Miért, ki xart rá?
Szóval a kérdés az lenne, hogy túlreagáltam - e a dolgot, vagy nem?
Megértem, hogy félti, de akkor mondhatná, hogy "Kicsim, ne simítsd meg a kutyát, nem ismerjük, lehet, hogy harap." De ez a Fúúúúj, kakás?
Ez olyan, mintha én az ő gyereke láttán felkiáltanék, hogy "fúj, kakás!" , merthogy 3 év alatt többnyire az is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!