Szerintetek milyen ha egy 15 eves fiu a szuleivel megy ide-oda?
Figyelt kérdés
Ciki? Vagy kicsit fura? Ti mit éreztek/éreztetek mikor a szüleitekkel mentetek valahova ennyi idősen?
Én nem érzem gáznak, szóval nem ezért kérdem.
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2015. aug. 10. 03:11
1/4 Noel220 válasza:
Semmi gond nincs vele.. A családod.. Persze egyedül is bóklássz össze-vissza.
2/4 A kérdező kommentje:
Persze szoktam egyedul es haverokkal lenni.
2015. aug. 10. 06:46
3/4 anonim válasza:
Tok normalis. Miert lenne ciki? 25-35-45-... es sorolhatnam, tehat semmilyen korban nem ciki ha a szuleiddel jol elvagy. Es ez igy is helyes.
Idovel illik levalni a szulokrol es kulon szervezni az eletedet, de ettol meg soha nem lesz ciki es kellemetlen ha joban vagy a szuleiddel es hovatovabb kozos programjaitok vannak. Orulj neki, hogy normalis szuleid vannak.
4/4 anonim válasza:
Teljesen normális, hiszen a szüleid... 30 évesen is eljárok a szüleimmel még ide-oda, bulizni is, nyaralni, vásárolni, kirándulni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!