Hol tudnék találni ilyen örökbefogadó családokat akikhez kilehet menni xy időre Amerikába?
Cserediákként kimehetsz, de nem tudom, hány éves kortól lehet valaki cserediák. Valami cserediákprogramokat szervező "cégnél" (nem tudom, hogy kellene ezt írni) kellene érdeklődnöd, pl. az AFS-nél.
Ha jól tudom, akkor nem te, hanem ők döntik el, hova mehetsz, de megmondhatod, hova mennél a legszívesebben, és megpróbálnak helyet találni abban az országban.
@14:29
Ja, csak nem gyerekeknek.
Mellesleg csomó az átverés.
Először is ott kezdődik az egész, hogy csak útlevéllel utazhatsz Amerikába, s 16 évesen csak mindkét szülő írásos beleegyezésével hagyhatod el az országot. Aztán Amerikába 90 napon belüli tartózkodáshoz ESTA igénylés kell, 90 napon túl Vízum szükséges, amit vagy megkapsz vagy nem... Tehát ha lenneis, akik valamilyen csoda folytán 16 éve örökbe fogadnának, akkor sem menne olyan hipp-hopp az egész...hogy a repülőjegy áráról ne is beszéljünk...
Aztán, ha nincs szerencséd, akkor "örökbefogad" egy család, kiutazol és ott szerencsétlen esetben befognak munkára, dolgoztatnak napi 14 órákat,stb.
Szóval nem kolbászból van a kerítés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!