Mikor találoztál utoljára internetes trollokkal?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sok trollal találkozok az interneten.
Elég idegesitők és zavarók tudnak lenni amikor lecsap valaghova a troll még generálja a többi trollt mert álltalában egymással veszekednek.
Az a legszebbg amikor két troll egymásra talál. Legalább két oldalon keresztül szidják egymást majd valamelyik megunja a másik troll meg emelt fővel távozik.
A bglogomban irtam a trollokról egy cikket. Biztos neked is meggyűlt már a bajod a trollokkal.
Megmutatom neked, hogy mit lehet velük kezdeni vagyis hogyan lehget lerendezni a trollokat és milyen emberek is ők katt ide: [link]
#internetes trollok
2015. aug. 5. 10:56
1/9 anonim válasza:
az igazi troll nem veszekszik, nem áll le vitatkozni, max azt is trollkodásbol ;)
2/9 Koplárovics Béci válasza:
Reggel. Néztem tükörbe.
3/9 anonim válasza:
Valaghova?
Bocs de nem bírtam megállni...XDDXD
4/9 anonim válasza:
nem tudom hogy ki vagy, azt se hogy miért csinálod ezt.. de megfoglak találni és ARCON BAXLAK EGY SZELFIBOTTAL DE NAGYON KEMÉNYEN!!!
5/9 A kérdező kommentje:
Fura, hogy még nem javittoták ki a helyesirásomat. Ja de mégis. Köszönöm.
2015. aug. 5. 11:11
6/9 Viven kérdései válasza:
Ma találkoztam a kerdesemnel.
7/9 anonim válasza:
Te vagy a troll! Ne itt reklámozd magad! :D
8/9 anonim válasza:
mostanában csak orkokkal meg goblinokkal találkoztam ,trollokkal egy ideje nem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!