170 cm vagy azalatti férfiakat kérdezném. Az okát leírnátok, miért lettetek ekkorák?
Figyelt kérdés
pontosan mekkorák vagytok ?2015. aug. 3. 21:56
1/43 anonim válasza:
167 cm vagyok s gőzöm sincs miért épp ekkora
27 F
2/43 A kérdező kommentje:
nem rosszindulatból kérdezem , mert én is ennyi vagyok...szóval csak kíváncsiságból kérdezem.
2015. aug. 3. 21:57
3/43 anonim válasza:
genetika te okos................. 180cm ffi
4/43 anonim válasza:
azért mert ilyen géneket örököltek a szüleiktől! Kisnövésű embereknek kicsi vagy közepes gyerekeik lesznek, nem góliátok!
Hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni? Jézus :DDDDD
5/43 anonim válasza:
Semmi gond sem történt , valahogy a magasságom sosem zavart annyira :)
7/43 anonim válasza:
A dohányzás és más külső hatások is befolyásolhatják
9/43 anonim válasza:
Az alacsonyság genetikai hiba sajnos. Én is alacsony vagyok 170cm-el megtapasztalván minden hátrányát és semmi előnyét. Mikor férfiszámba sem vesznek a nők még az alacsonyak sem, akiknek véletlenül szinte 99,99% hogy 180cm feletti partnereik vannak. Igen csakis véletlenül. Amúgy nekem mellette volt egy gerinsérülésem is 13 éves koromban, lehet az is közrejátszott, hiszen már akkor majdnem ekkora voltam.
10/43 anonim válasza:
Én 180-182 cm körül vagyok, de megmondom őszintén én inkább lennék 176 körüli. Olyan nagy langalétának érzem magam, semmi tartásom sincsen úgy érzem. Gyúrok is pedig szinte versenyszerűen, de például a hosszú vékony vádlimtól rosszul vagyok... Inkább lennék, pár centivel alacsonyabb, de zömökebb, de azért remélem, hogy idővel zömökebb leszek 180-182 centisen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!