Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Angliaban elek es itt megismer...

Edina0805 kérdése:

Angliaban elek es itt megismertem egy török ferfit! Az erdekelne, hogy mennyi eselye van ra, hogy olyan mint akik törökorszagban elnek! Milyen eselyeim lehetnek? Itt szuletett Londonban es itt nott fel!

Figyelt kérdés
Tenyleg érdekel es inkabb most fejeznem be,mint kesobb amikor bonyolodnak a dolgok! Akik komolyan ismerik ezt a kulturat es vallast stb azok valaszoljunk ha lehet! Köszönöm
2015. júl. 31. 22:07
1 2
 11/12 Quasar07 ***** válasza:

A törökökről én soha nem gondoltam rosszat, inkább a többi muszlimtól tartok egy picit, ami orbitális nagy baromság, hiszen nem mindegyik terrorista vagy bűnöző, csak sajnos már alapból bennem van egy ilyen félsz, pedig nem kellene.

A nővel való bánásmódjuk az egyetlen, amit feltudnék hozni ellenük. nem tetszik az nekem, hogy uralkodnak a nőkön és túl főnökösködők, ők a családfőt nagyon komolyan veszik általában,de találkoztam már lazább török családokkal is. Persze ha a férjem lenne egy török, tisztelném ígyis-úgyis, de nem isteníteném... Az is gáz, hogy náluk természetes, ha kezet emel a családfő a gyerekekre, esetleg a feleségre...

2015. aug. 7. 19:00
 12/12 Quasar07 ***** válasza:
Ja és egyébként előnyben vagy, mert a törökök testvéreknek tekintenek minket, és szeretnek. Emiatt lehet könnyebb lesz majd az anyósékkal, ha odáig fajulna a dolog;)
2015. aug. 7. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!